keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

THIS IS NOT YR WEDDING SONG

(en keksi parempii titttteleitä taas)
mie menin lauantaina mun pomon häihin. tai no, hää pileisiin. kirkkoon en päässy (enkä ois välttis halunnukaan) mie en oo oikeastaan aikasemmin ollu näin normi englantilaisissa häissä. pari kaveria on menny naimisiin ja häissäkin on käyty mutta ne oli enemmän rokki ja altsuhäitä. esim molemmissa oli oikeita rokkipändejä (kun on kaverei pändeis, hankitaan ne soittaa!) ja kaikkee.

tässä pari pile kuvaa näin alkuun:







poika sano kokoajan että hitsi ihan kun ois the only way is essexissä vaik ei olla koskaan katottu sitä viittä minuuttia pidempään.. ei sen puoleen sillä aikaa kun mie olin vessassa joku tyyppi joka oli justiinsa sanonu mulle et HEI SÄ NÄYTÄT LILY ALLENILTA, esitteli ensin pojalle sen tyttöystävän ja sitten selitti että se luulee et se on joku TOWIEsta. (varmaan amy kun ovat molemmat punapäitä)

ei sen puoleen. kaipa mie näytin lilyltä;





tulppaani-mekko: lahja emmalta, kun ei ollu oikeen mallinen hänelle. alunperin taitaa olla topshopista.
liila villatakki: katherine hamnett, tk maxxin super-ale rekiltä.
rusetti sukkahousut: primark
ihkut brogue-tyyliset korkokengät: new look.
tukru nimi kaulakoru: heidi seeker
rusetti: kenkäklipsi töistä.

BEEHIVE ENNEN:



JA JÄLKEEN (siis sen jälkeen ku mie otin kaikki hiuspinnit yms poies!)



me mennään taas sitten suomalaisiin häihin heinäkuussa, mie näytän pojalle miten meillä päin! mulla on sormet ihan järjettömän ristissä että on morsiammen ryästö = mun lempihäätraditio ikinä.

(mie meinasin alunperin kirjoittaa vähän muistakin hääajatuksista mutta mutta mutta, tämä postaus (w/e) on ollu jumissa mun päässä ny liian monta päivää joten EN MIE VIITTIKÄÄN!

ps. tähän loppuun vielä mun lempi-ikinä-tällä-hetkellä hää-aiheinen veisu. (btw ei liity tähän muuten ollenkaa. mun pomo on urpo äijä, en haluis vaikka tarjois.)


"ALL I COULD DO IS CRY" IKE & TINA TURNER

TRANSLATION: i went to my boss' wedding reception on saturday. carl kept saying it was like being in the only way is essex which was kinda hilariously appropriate cos while i was in the loo, some dude who had just been telling me i looked like lily allen, introduced carl to his lady friend and said she thought she was someone from TOWIE (and then she called him a cunt)

we're going to a finnish wedding in july when i go home, gonna show carl how it's done. my fingers are super crossed that they do the robbing of the bride! it's my favourite wedding tradition EVER.

oh and at the end, my favourite ever wedding related song; all i could do is cry by ike & tina turner. (not related to this in any other way, i wouldn't touch my boss with a 10ft broomstick)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti