lauantai 18. kesäkuuta 2011

VANHANAIKAISTA RAKKAUTTA


"pojat" laila ja ritva kinnunen (1962)


"mamma, tuo mies mua tuijottaa" brita koivunen (1958)


"ranskalaiset korot" helena siltala (1959)


"laulu rakastamisen vaikeudesta" kristiina halkola (1966)

terveisiä sateisesta englannista. koen kesäistä koti-ikävää ja 'viikon päästä täytän kakskytyhdeksän ja kukaan ei välitä' angstia. eiköhän se tästä. pari ihanaa ystävää on lupautunu tulemaan synttäripiknikille ens lauantaina kun meen lontooseen zine festaileen, ja mie lähden täältä koti-seudulle pohjois-karjalaan (no, suurin osa elämästä on eletty uudellamaalla mutta juuret on pohjois-karjalassa sinne ovat äitee ja iskä palanneet näin eläkeläisinä.) vähän alle neljän viikon päästä, jee! kyllä mie kans käyn tampereella ja helsingissä mutta mie oon innoissani ilomantsista ja metsästä! mie saan kaupunkia täällä ihan liikaakin. ja toivottavasti näen mummokumppania, sinikkaa, ihan oikeestikin sitten! hieman pitäisi siivota ja ihan selkeesti kirjottaa mun zineä jos aion sen valmiiksi saada ens viikonlopuksi zine festailua varten. vähän on semmonen fiba ettei tuu tapahtumaan. mulla on vasta 18 sivua valmiina, eli noin puolet ja aivot on ihan jumissa (kuten aina) kai se vois olla tällä kertaa hieman normaalia lyhyempi.. kattoos ny. kiva ois kans tehdä jotai suomex ennenkun lähden matkalle!

bai tö vei, tämä on ihana! kunpa olisi omana:


brita koivunen ja olli hämeen yhtye - suklaasydän ep (1956)

1. suklaasydän - 00:00
2. puukko-mackie - 02:32
3. vanhanaikaista rakkautta - 05:40
4. st. louis blues - 08:36

(aika törkee synti että tämä on youtuben ainoa video brita koivusen suklaa sydämmestä! sehän on se paras versio! en uskalla sanoo alkuperänen kun en oo ihan varma..)

TRANSLATION: greetings from english summer rain. i'm missing home and having that usual 'it's my birthday in a week and no one gives a shit' angst. but i'll be ok, a few lovely friends have said they'll come to a birhtday picnic after zine festing next saturday and i'm going home in less than four weeks! i should be having a wee tidy and definitely writing some zine, esp if i want it finished in time for the zine fest next saturday. which is somewhat unlikely since i've only got 18pages done (about half of usual length) though i guess it could be shorter this time...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti