tiistai 10. toukokuuta 2011

SCOOBY-DOO. YOUR NAME MEANS SCOOBY-POOP.

no perkele! tänne ei oo taas tullu kirjoiteltua vähään aikaan. jokainen blogi postaus taitaa alkaa näin täällä. ei sen puoleen, en minä ole omaan englanninkieliseenkään ole kauheasti viime aikoina kirjoitellu. hemmetin tumblr, siellä tulee jumitettua. nättei kuvei ja epämääräisiä lyhyitä murinoita joita ei viitsi ihan kunnon blogiin pistää (tjsp)

no mutta. jos nyt ainakin yrittäisi. vaikka edes kerran viikossa pistää tänne jonkun asu kuvan tai jotain inspiraatiota? varsinkin kun nyt tänään keksin että tuosta alemmalta kirjahyllyltä saakin otettua aika hyvän asu-kuvan, tulee pää ja jalatkin mukkaan!

tässä tämän päiväinen asukokonaisuus;


hattu: töistä, naamiais asu 'osastolta' (jee työpaikka alennus!)
kisukummitus villatakki: H & M
velma ja scooby-doo metsästää zombeja t-paita: ebay
maailman paras hame: H & M (mulla on se myös mustana)
liilat sukkahousut: taisivat olla lahja. varmaan claire'sistä tai primarkista.
maailman ihanimmat kissa kengät: topshop ale.

mulla oli tänään vapaapäivä, enkä mie pukeutunut vasta kun poika tuli töistä joskus kahden / kolmen aikaan (se on nykyään manageri chathamin oxfamissa jeeee! ihan palkkaa saavana ihmisenä. aloitti viime tiistaina. se oli tänään vaan puol päivää...) ja menin pistää rahaa sähkö-avaimeen (englanti on outo maa) ja ostaa ruokaa. icelandin kassapoika kehui mun paitaa. mie ostin sen kun se on ihku (zombeja!) ja melkein turhan moni henkilö on sanonu mulle että "hei älä nyt loukkaannu mutta sie näytät ihan tosi paljon scooby doo'n velmalta." mix ihmeessä mie loukkaantuisin vertauksesta scooby doon parhaimpaan ja nokkelimpaan hahmoon?




ihana freaks & geeksistä tuttu linda cardellini velmana scooby doo 2 monsters unleashedissä

mie ihan selkeesti tartten oranssin villapuseron ja punasen vekkihameen + oranssit polvisukat ja mulla on maailman iisein halloween asu.

TRANSLATION: oops, haven't posted here for a while. i wore my velma & scooby doo as zombie hunters t-shirt today which i bought a few months ago cos a few people has said to me; "now don't be offended but you really look like velma from scooby doo." now why would i be offended by being compared to the awesomest and cleverest of the scooby doo gang?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti