lauantai 14. toukokuuta 2011

TYYLIKKÄITÄ TYTTÖI JNE

pari mun mielestä ihkuu muoti/tyyli bloggeria / tyylikästä pimuu, aakkosjärjestyksessä:


à l'allure garçonnière - hitsi! miten kuvailisinkaan julian blogia? à l'allure garçonnière on enemmän kuin pelkkä tyyli/muoti blogi, se on tyyli/muoti blogi poliittisella/feministisellä asenteella. enemmän kuin kivoi kuvii ja vaatteita, se antaa myös ajateltavaa. mutta ei kuitenkaan liikaa ;) julia muutti bloginsa jonkin aikaa sitten vasta tuonne wordpressiin, vanhassa blogspot blogissa on enemmän vanhaa luettavaa ja katottavaa.n


Blackbird - mie lähinnä kadehdin lauran vaaleanpunaista, tai no nykyään vaaleanliilaa tukkaa.


Confessions of a female dragqueen - stella rosen tyyli on iips niin värikäs ja jännä. mie oon kade suurimmasta osasta hänen vaate kaappiaan. ja hän tekee aika mageita koruja ja hattuja itse!


cupcake's clothes - täytyy tunnustaa että mie löysin georginan tyyliblogin vasta ihan pari päivää sitten, enkä ole tutustunut blogiin kunnolla, mutta mitä olen tähän mennessä nähnyt on niin söpöä etten kestä!


Definatalie - natalie on ihqu fatshionista austraaliasta joka myös taiteilee ja kirjoittaa vakavammistakin jutuista.


Fashion pirate - oh! arabellan hiukset yksinään jo on ihanat ja värikkäät (mie tykkään liilasta) ja tyylikin on aika ihanan mummo. arabella on myös viime aikoina kirjoittanut / videoinut pari tosi hyvää juttua muodin ja feminismin suhteesta!


The Freelancer's fashionblog - mulla on vähän hölmö olo nyt kun tajusin että en tiedä tämän ihanan vintage leidin nimeä. ihana vintage burlesque tyyli, ja hän on myös itty bitty tease cabaret'n jäsen joten toisinaan löytyy kunnon burlesque juttuu ?


Helmi Otsalla - ohh! rannan blogi on mun lemppari. se on juuri pari päivää sitten muuttanut trendin sivuille. vanha oli täällä, ja minä sanoisin että lueskelkaa sieltä parhaita paloja mutta se forvardoi automaattisesti uuteen blogiin vähän ajan jälkeen :/


Hipster Musings - mie tykkään isabelin tavallaan hienovaraisista jännyyksistä. hänen asunsa vaikuttavat ensinäkemältä semi-normaaleilta, mutta sitten on aina jotain jännää melkein piilossa! asusteita ja yksityiskohtia ?


Plastic Bag - täytyy tunnustaa että peps onkin vanhoja suomen riot grrrl aikojen tuttuja. me ei koskaan kauheasti juteltu (molemmat ujoja!) mutta jaettiin joskus bilnäsin etno festareilla kiljuu ennenkun vallattiin piedelayn lava (vai olixe pepsin creepy crawlien aikana kun vallattiinkin?) ja mie aina ihastelin pepsin tyyliä. sillon oli vaaleenpunasta tukkaa, alushameita ja rikkinäisiä sukkahousuja, ja tyylinsä on tässä vuosien aikana 'aikuistunu' muttei liikaa!


THE STYLE ROOKIE - kaikki rakastaa tavia! varsinkin nyt kun tavi on keksiny riot grrlin, courtney loven ja tekee omaa zineä (näin luin hänen tumblrissaan) jos et ole kuullut tavista, missä olet ollut?? tavi on kuuluisa teini muoti bloggeri (hän oli muotilehdissä aika paljon varsinkin pari vuotta sitten kun hän oli 13! hän on nyt jopa 15) tavin tyyli on jännä ja varsinkin viime aikoina on yhdistänyt paljon vaikutteita yhdeksänkymmen luvulta kaikesta kivasta mistä itse outona altsuteininä tykkäs (esim. the craftin nancy!) mie haluisin että tavi ois mun uber siisti pikkusisko.

TRANSLATION: some fashion / style blog recommendations à la tukru.


1 kommentti: