torstai 16. joulukuuta 2010

PIKKUJUTTUJA

 tämä on nyt jo enemmän mummoa kuin hipsteriä - ostin elämäni ensimmäisen Q10 yövoiteen! pirkka, koska maksoi vain alle viisi euroa ja oli totaalinen impulssiostos. saa nähdä onko tehoa...ainakin ihku ihana/rumin ikinä purkki! muut asiat kuvassa ovat musta tennessee -lankakerä sekä virkkuukoukku. siitä syntyy ainakin pari pussukkaa. niin ja ostin suomen ellen joulukuun numeron ja mukana tuli tämä h&m:n mainoslehti. 


pari päivää sitten inspiroiduin hirveästi polvisukista! ei mikään käytännöllisin ratkaisu näillä pakkasilla - mutta kevättä odotellessa. 

kaikki tässä on mahtavaa. tykkään. kuva löytyi täältä.

lyhyt päivitys, tiedän! yritän päästä eroon superväsymyksestä lukemalla marguerite duras'n rakastajan loppuunn ja aloittamalla vladimir nabokovin silmää. seuraavalla kerralla toivottavasti pirteämpänä.


translation: bought anti wrinkle cream, oh yay! it's a cheapo brand and cost almost nothing and was a total impulse purchase. am inspired by knee socks as pictured and fighting super tiredness by crocheting and finishing the books i need to and reading some more.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti